Les nostres solucions

Oferim solucions integrals en la cura de persones amb dependència física, mental, intel·lectual i sensorial que va més enllà de l'atenció sociosanitària.

En Dependentia sabem que si volem fer fàcil la vida de les persones amb dependència, hem d’oferir solucions integrals que van més enllà de l’atenció sociosanitària.  

Per això les nostres solucions sempre estan pensades a la  mesura de les necessitats assistencials de cada persona en funció del seu grau de dependència o la seva patologia, que requereixen la cura en la llar, sigui de manera temporal o permanent. Incloem qüestions com a habitatges accessibles, formació, treball, participació social i comunitària, suport psicològic, assessorament mèdic, nutricional i familiar, acompanyament.

Oferim els nostres serveis a les persones que ho necessiten o les seves famílies, bé directament o a través d’entitats, Administracions Públiques, Asseguradores, Empreses i Centres Residencials o sociosanitaris.

Disposem d’un ampli ventall de productes per a facilitar la vida de les persones amb discapacitat per al desenvolupament de la seva activitat diària. Solucions a mesura de cada necessitat, per a millorar l’autonomia en la cura personal, en la realització de les tasques de la casa, mobilitat, per a sortir a passejar, etc.

    He llegit i accepto les condicions contingudes en la política de privacitat sobre el tractament de les meves dades per a gestionar la meva consulta o petició.

    TRUCA'NS AL 93.434 28 30 o envia'ns aquest formulari.

    Estarem encantats d'atendre't